Recente activiteiten

image1 Een dagje uit naar Efteling voor Audrey

Dappere Audrey is erg astmatisch. Ondanks haar nog maar jonge leven, heeft ze al meer dan twintig ziekenhuisopnames achter de rug! Maar niet deze dag. Deze dag ging ze een van haar grote wensen waarmaken: een heerlijk dagje uit naar haar favoriete pretpark, de Efteling!

2 Surprise Pakket

Deze keer staat er eens niet het kind centraal, maar zijn of haar onvermoeibare verzorgers en beschermers: de ouders. Zij kregen dan ook een welgevuld surprise pakket van ons. Klik verder voor een aantal foto’s van de overhandigingen.

certificaat Kinder fysiotherapie

In ons laatste project, hebben wij een donatie gedaan aan kinderfysiotherapie AFP – dit deden wij om kinderen met langdurige lichamelijke klachten testeunen, die daarvoor frequent en intensief onder behandeling zijn van een fysiotherapeut.

 Julianatoren- Jayden Een dagje naar de Julianatoren voor Jayden 

Jayden van 5 jaar zag de 2 muizen Juul en Julia op tv voorbij komen en wilde de muizen dolgraag in het echt ontmoeten! Stichting Help Zieke Kinderen wilde hier een steentje aan bijdragen en hebben het mogelijk gemaakt om een onvergetelijke dag voor Jayden en zijn ouders te organiseren.
 Sepp in Hongarije bij de Formule 1 Formule 1 circuit te Budapest – Hongarije voor Sepp

Sepp wilde al een ruime tijd naar de Formule 1 Circuit te Budapest en stichting Help Zieke Kinderen heeft het onder andere mogelijk gemaakt om Sepp hier aan deel te nemen. Even niet denken aan de afgrijselijke ziekte welke Sepp heeft moeten doorstaan, maar even lekker genieten met zijn gezin.
 Toverland - Davien 2 Naar Toverland met het gezin voor Daviën 

Daviën is helaas geboren met ernstige afwijkingen. Stichting Help Zieke Kinderen kan het gezin helpen om het gezin even niet aan de vreselijke operaties en behandelingen te laten denken, maar te genieten door een dagje uit te verzorgen naar Toverland.
 Donatie Groene hart 1 (2) Donatie aan het Groene Hart Ziekenhuis 

Stichting Help Zieke Kinderen heeft met de inzamelingen een donatie kunnen verrichten aan het Groene Hart Ziekenhuis afdeling Kindergeneeskunde. Dit heeft de stichting gedaan om de kinderen die op deze afdeling terecht komen, toch nog een klein beetje af te leiden van het vreselijke wat ze mee maken. Dit heeft Stichting Help Zieke kinderen kunnen bewerkstelligen door een ‘verrassingspakket’ te bezorgen.